Opdatering d. 2. januar 2022:

I de restriktioner der er meldt ud, står der at forsamlingssteder skal holde lukket indtil videre til 17. januar. Og med den store smittespredning der er i øjeblikket, så er vi nødt til at aflyse både den 6. og den 13. januar. Og det kan jo ikke udelukkes, at der går lidt længere tid før vi må starte op igen.
Vi holder øje med situationen og melder ud så snart vi ved noget mere.

Opdatering d. 13. januar 2022:

Så fik vi en melding om genåbning. Men forsamlingshuse og mødesteder var desværre ikke med i denne omgang. Det betyder at de fortsat skal være lukkede til 1. februar.
Vi håber vi kan starte åben skole igen 3. februar, men vi må afvente og se.

Hold øje med denne side for opdateringer.

I vinterhalvåret er der åben skole hver torsdag kl. 18.30 i Lysabild Børneunivers. Der er fællesspisning i Multisalen, hvor forskellige foreninger eller skoleklasser står for madlavningen, og hvor alle borgere kan komme og spise med. Det koster 40 kr. for voksne og 25 kr. for børn at deltage. Derefter er der forskellige aktiviteter og gratis kaffe og kage.
Der kan betales kontant eller via MobilePay (OBS: Det er
ikke samme MobilePay nr. hver aften)

Åben skole er et fællesforum for alle foreninger, skoleklasser og aktivitetsgrupper, hvor man har mulighed for at synliggøre sig selv ved at lægge billet ind på at være kokke til fællesspisningen. Overskuddet fra middagen går til foreningens kasse eller klassekassen.

En del familier og vennekredse har valgt at være faste gæster i åben skole. Det vil sige, at de ikke behøver at tilmelde sig til spisningen hver uge. Som fast gæst er man automatisk tilmeldt (men melder fra, hvis man er forhindret). Kontakt Erling Junker på ejja@bbsyd.dk eller på 2361 4729 for at blive fast tilmeldt.

Hvis du bare gerne vil spise med uden at være “fast tilmeldt”, skal du huske at tilmelde dig (og din familie).

Tilmelding er som altid senest tirsdage inden fællesspisningen og skal ske til Erling Junker på mail: ejja@bbsyd.dk eller på 2361 4729.

Husk selv at medbringe service og drikkevarer.

Åben Skole gruppen er
Erling Junker og Jane Andresen fra Lysabild.
Ellen og Christian Skov fra Lysabild.
Kaja og Steen Jørgensen fra Vibøge.
Gitte og Kim Beier fra Ertebjerg.

Er det noget for din klub?
Der er altid masser af sjov og godt humør i køkkenet, når der kokkereres. Har du eller kender du nogen foreninger, kortklubber, strikkeklubber, osv. – der har lyst til at tjene lidt til klubkassen ved at lave mad, så kontakt Åben Skole gruppen for at reservere en dato til næste sæson.

Kalender for 2021/22 - 24. sæson