Åben skole

 

Åben skole med fællesspisning
I vinterhalvåret er der åben skole hver torsdag kl. 18.30-21 på Lysabild Skole. Der er fællesspisning i Multisalen, hvor forskellige foreninger eller skoleklasser står for madlavningen, og hvor alle borgere kan komme og spise med. Det koster 35 kr. for voksne og 20 kr. for børn at deltage. Derefter er der forskellige aktiviteter og gratis kaffe og kage.

Åben skole er et fællesforum for alle foreninger, skoleklasser og aktivitetsgrupper, hvor man har mulighed for at synliggøre sig selv ved at lægge billet ind på at være kokke til fællesspisningen. Overskuddet fra middagen går til foreningens kasse eller klassekassen.

En del familier og vennekredse har valgt at være faste gæster i åben skole. Det vil sige, at de ikke behøver at tilmelde sig til spisningen hver uge. Som fast gæst er man automatisk tilmeldt (men melder fra, hvis man er forhindret). Kontakt Erling Juncker på ejja@bbsyd.dk eller på 2361 4729 for at blive fast tilmeldt.

Hvis du bare gerne vil spise med uden at være “fast tilmeldt”, skal du huske at tilmelde dig (og din familie).

Tilmelding er som altid senest tirsdage inden fællesspisningen og skal ske til Erling Juncker på mail: ejja@bbsyd.dk eller på 2361 4729.

Husk at medbringe service og drikkevarer.

Åben Skole gruppen er
Kaja og Steen Jørgensen fra Vibøge.
Ellen og Christian Skov fra Lysabild.
Gitte Beier fra Ertebjerg.
Erling Junker og Jane Andresen fra Lysabild

Se kalenderen for Åben Skole her.

Var det noget for din klub?
Der er altid masser af sjov og godt humør i køkkenet, når der kokkereres. Har du eller kender du nogen foreninger, kortklubber, strikkeklubber, osv.  – der har lyst til at tjene lidt til klubkassen ved at lave mad, så ta’ et kig i kalenderen og se om der er en ledig dato.