Åben Skole 2020/2021 udskydes

På baggrund af den store stigning i smittetal og smittetryk og på baggrund af sundhedsstyrelsens nye anbefalinger vedr. Corona, så ser styregruppen ingen mulighed for at vi kan starte ”åben
skole” op i oktober som vi plejer.
Det betyder, at vi er nødt til at udsætte starten af fællesspisningerne, indtil vi mener at vi med sikkerhed kan leve op til kravene, til at gøre det sundhedsmæssigt forsvarligt.
Vi følger selvfølgelig udviklingen nøje, og vi vil melde ud så snart vi ved hvornår vi kan starte op.
Det er meget ærgerligt, men vi må også være ansvarlige.

Venlig hilsen
Åben Skole gruppen

 


 

Herunder kan du læse hvad Åben Skole går ud på, når det starter op igen

Åben skole med fællesspisning

I vinterhalvåret er der åben skole hver torsdag kl. 18.30 i Lysabild Børneunivers. Der er fællesspisning i Multisalen, hvor forskellige foreninger eller skoleklasser står for madlavningen, og hvor alle borgere kan komme og spise med. Det koster 35 kr. for voksne og 20 kr. for børn at deltage. Derefter er der forskellige aktiviteter og gratis kaffe og kage.

Åben skole er et fællesforum for alle foreninger, skoleklasser og aktivitetsgrupper, hvor man har mulighed for at synliggøre sig selv ved at lægge billet ind på at være kokke til fællesspisningen. Overskuddet fra middagen går til foreningens kasse eller klassekassen.

En del familier og vennekredse har valgt at være faste gæster i åben skole. Det vil sige, at de ikke behøver at tilmelde sig til spisningen hver uge. Som fast gæst er man automatisk tilmeldt (men melder fra, hvis man er forhindret). Kontakt Erling Juncker på ejja@bbsyd.dk eller på 2361 4729 for at blive fast tilmeldt.

Hvis du bare gerne vil spise med uden at være “fast tilmeldt”, skal du huske at tilmelde dig (og din familie).

Tilmelding er som altid senest tirsdage inden fællesspisningen og skal ske til Erling Junker på mail: ejja@bbsyd.dk eller på 2361 4729.

Husk selv at medbringe service og drikkevarer.

Åben Skole gruppen er
Erling Junker og Jane Andresen fra Lysabild
Ellen og Christian Skov fra Lysabild.
Kaja og Steen Jørgensen fra Vibøge.

Er det noget for din klub?
Der er altid masser af sjov og godt humør i køkkenet, når der kokkereres. Har du eller kender du nogen foreninger, kortklubber, strikkeklubber, osv.  – der har lyst til at tjene lidt til klubkassen ved at lave mad, så kontakt Åben Skole gruppen for at reservere en dato til næste sæson.

 


 

Godt gået: 21 år i juniorklub

Det blev til 21 fantastiske år med Juniorklubben i Lysabild. Laila Lyck har nemlig besluttet at stoppe i juniorklubben, mens legen er god, siger hun.

”Vi har grinet, vi har trøstet, vi har spist slik i lange baner, drukket sodavand, haft besøg af linedansere, holdt gallaaften og juleafslutning med gaver. Vi har haft det skidesjovt, unge som
“gamle”. Og jeg kan ikke andet end sige tak for lån af alle de skønne unge mennesker”, kommer det fra Laila Lyck, da hun i september tog den svære beslutning at stoppe. ”Jeg kommer til at
savne det”, siger hun.

Det er også en helt ekstraordinær indsats Laila har stået i spidsen for. Hver anden torsdag i vinterhalvåret blev der opbygget en stor bod med udsalg af diverse slik, snacks og sodavand.
Boden blev bestyret af Laila sammen med Kjeld Vohs og Allan Tychsen, der dog kun var med i sidste sæson. De foregående mange år var det Lillian Jørgensen, der hjalp til i boden. Reglen om at
alle skulle aflevere deres mobiler ved indgangen blev accepteret. Det betød at de unge mennesker var meget mere nærværende og sammen på en anden måde end til dagligt. Inde på dansegulvet stillede Tobias Vohs et stort diskotek med lysshow op, så der var den helt rigtige stemning. Det var ret populært, når Laila og de andre voksne dansede med til nogle af de kendte numre på dansegulvet som f.eks. ”Volvo B18 210” og ”Waka Waka”.

Laila Lyck sender en stor tak til alle de mange voksne, der har hjulpet til i juniorklubben gennem de 21 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *