Turisme

Der er både noget for de vildt kloge og dem, der ikke kan få nok af naturen – f.eks. lystfiskerne, windsurferne og sejlerfolket. Og så er der Vibæk Vandmølle, Sønderborg Slot og monumenterne på Dybbøl, der vidner om Sønderjyllands specielle historie. Du kan også tage en eendags-tur med færgen til det idylliske Ærø – for bare at nævne lidt af det, der venter dig, når du vælger at lægge din ferie på Sydals.

 

For pilfingre vil det være et must at komme til Universe, forlystelses parken for hele familien der ligger ved Danfoss i Nordborg. Der er også masser af andre oplevelser i Sønderborg-området, men du kan selvfølgelig også kombinere ferien på Sydals med en dagstur til marsken eller Sydslesvig.

 

Een ting er sikkert: Der er overnatningsmulighed på Sydals. Der er nemlig rigtig mange ferieboliger og campingpladser i området. Næst efter Rømø i Skærbæk Kommune har vi flest ferieboliger i hele Sønderjylland. Og der bliver endnu flere, for i øjeblikket udstykkes nye sommerhusgrunde – f.eks. ved Skovmose, som udmærker sig ved at have en unik badestrand, kaldet Kærneland.