Nye muligheder for transport i din landsby!

Vidste du, at der i gennemsnit kun sidder 1,3 personer i de danske biler? Det lyder måske af få. Men det er rigtigt. Halvtomme biler giver flere biler på vejene og unødig CO2-udledning. Og det er et problem.

Løsningen er, at vi kører sammen. For hinanden og for miljøet. Derfor tilbyder vi en app, som gør den nemmere at køre sammen til arbejde eller fritidsinteresser.

Landsbybussen er tilbage, og er for dig der bor i én af kommunens 36 landsbysamfund, der skal på tur med familien, vennerne eller foreningen til f.eks. fodbold eller udflugter, og hvor en almindelig bil er for lille. Bussen er billig, og den kan rumme op til 9 personer. Der er to Landsbybusser, som er placeret i henholdsvis Tandslet og Kværs.

Samkørsel er for dig, der gerne vil spare penge på din daglige transport. Og til dig, der vil hjælpe andre i din landsby – og samtidigt “komme hinanden ved”.

Læs mere på: kom-hinanden-ved.dk

Sådan booker du en landsbybus

Hent appen nabogo, find en bus nær dig på kortet og anmod om at booke den. Når din anmodning er accepteret, kan du hente bussen vha. din mobiltelefon og en nøgleboks – det samme gælder, når du afleverer bussen igen.

 

 

 

 

Vi drømmer om fællesskab

Vi drømmer om fællesskab

Udlevelse i verdensklasse

Udlevelse i verdensklasse

Renovering af Holstenerladen

Renovering af Holstenerladen

Find os på Facebook

InfoLand nyheder

  Lokal

 • Der er ingen indlæg

  Kommunal

 • Der er ingen indlæg

2 tanker om “Velkommen til Landsbybussen”

 1. Agnethe.e.lassen@gmail.com

  Nok et dumt spørgsmål, men vil bare gerne være sikker på at landsbybussen har vinterdæk på ???
  Hilsen agnethe og Jens Chr. Lassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *