Spring til indhold
Lysabild Landsbymarked 2022

Lysabild Landsbymarked

og Bike & Run

Lørdag den 17. september 2022 kl. 11-16.30

Efter den store succes sidste år, med et fantastisk stort antal besøgende, der ikke engang blev skræmt væk af nogle regnbyger, er vi ikke i tvivl om at gentage vores sensommer marked i år. Vi håber dog på masser af solskin og tørvejr. Som sædvanligt vil der være rig mulighed for afslapning med hygge, live musik, mad og drikke.

Riggelsen og Steen 01
Riggelsen og Steen 02

Ude på pladsen i Abildgården er der hyggelig markedsstemning til live musik af Riggelsen & Steen

Om Riggelsen & Steen

Vi startede vores duo Riggelsen & Steen i august 2018, men vi har kendt hinanden siden 2001, hvor vi har spillet sammen i et andet band. Vi spiller blandet musik, både danske og udenlandske hits, fra 60’erne og frem til i dag og vi spiller til alt fra bryllupper, fødselsdage og receptioner til byfester, cafejobs og festivaller. Det vigtigste for os er, at sangene bliver leveret med den rette energi og vi gør alt for at skabe en dejlig stemning, som er tilpasset hvert arrangement.

I efteråret 2020 begyndte vi at skrive eget musik og d. 15. januar 2021 udkom vores første single Altid Hjem. Vi arbejder løbende på nye numre og d. 6. august udkommer vores næste sang, Ramt Igen. I løbet af efteråret udkommer sangen Over Skyerne og så arbejder vi også på en julesang.

Alle vores sange udkommer digitalt på alle streaming tjenester.

Riggelsen & Steen består af:
Allan Riggelsen på keyboard og sang

Thomas Steen på guitar og sang

Under Riggelsen & Steens pauser, sørger vores hus-DJ Svend, for hyggelig stemningsmusik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne.
Det er rigtig retro, fordi Svend spiller musikken fra de gamle originale vinylplader.

Støv cyklen af, bind løbeskoene og lad endorfinerne få frit løb til Bike & Run i Lysabild

Du kan også selv deltage aktivt, når vi gentager Bike & Run. En aktivitet, hvor du, som navnet antyder, skal både cykle og løbe. Cykelruten er 4 km og løberuten 1 km, så alle kan være med. I alt skal der cykles og løbes 20 km – altså 4 omgange. Man kan deltage alene eller som hold. 

Tilmelding til Bike & Run informeres der om i august nummeret af LokalBladet og her på denne side.

Men har du allerede nu spørgsmål til Bike & Run, så kontakt Karin Danielsen på tlf.: 20724909 eller mail: karin-danielsen@hotmail.com

 

Du kan allerede nu tilmelde en stadeplads eller en aktivitet til Rikke Christensen på mail: rikkevbc@ live.dk mobil: 20495274 eller Barbara Duus på mail: bduus61@ gmail.com mobil: 27447117
Pris pr. stadepladsenhed á 3X3 m:
Private: kr. 100,-
Virksomheder: 200
(Betaling til Landsbyrådets MobilePay 70059 senest 1. september)
Børn og foreninger er gratis
Kommer du med en aktivitet er det også gratis at deltage.
Der skal ved tilmelding angives, om der skal bruges strøm – og hvor meget. Dette koster ikke ekstra, vi skal blot vide hvor meget strøm der skal klargøres.

Barbara Duus, Rikke Christensen og Karin Danielsen

Mere information følger

Hold øje med denne side, hvor der løbende kommer opdateringer om Landsbymarkedet, Bike & Run, kunstudstilling, tilmelding til fællesspisning og meget mere. 

Lysabild Landsbymarked arrangeres i samarbejde mellem Lysabild Landsbyråd og Menighedsrådet for Lysabild Sogn.

DSC_0088
DSC_0281

Oplev lokale specialiteter og andet godt til ganen

DSC_0076
DSC_0341

Der vil være masser af spændende boder og aktiviteter hele dagen, samt halmballe-labyrint til børnene.

Kom også og se den flotte ny-renoverede Holstenerlade.

Der er også aktiviteter i og udenfor kirken

Sognepræst Hans Havelund laver kirkegårdsvandring på den ny-etablerede grønne kirkegård, samt en rundvisning i kirken.
Søndag er der Høstgudstjeneste i den hyggelige Holstenerlade.

Kunstudstilling i kirken af "Ansigt til ansigt"

Den fynske kunstnergruppe ”Ansigt til ansigt”

Kunstnergruppen “Ansigt til Ansigt” består af fire fynske kvinder, Marianne Fonnesgaard, Odense, Anette Lilja Larsen, Hesbjerg, Hanne Biben Mortensen, Rudkøbing og Lisbeth Thejl Belschner, Lysabildskov.

Vores fælles historie starter for 35 år siden, da kunsten bragte os sammen på Fyns Kunstskole i Odense.
Gennem vores passion for denne og vores forskellige udtryk fik vi her en fælles platform at arbejde ud fra og skabe og videreudvikle vores eget udtryk gennem den fundamentale uddannelse.
Trods tid og sted, har dette fundament sat sit aftryk og samler vores udtryk… som fragmenter til en helhed…harmonisk og afstemt til indtryk.

Mange års studie med kunsten selv gjorde, at vi udover vores eget “univers” af billeder, ønskede at formidle kunsten gennem undervisning og skabte derudfra en billedskole for børn på Fyns Kunstskole – med nye universer og fortællinger – set og fortalt i børnehøjde.

Vi har længe haft en drøm om at udstille sammen… Lokalt…  og eftersom vi nu er spredt i landet, må det lokale være lokalt for én af os – og dertil en “integration” af de tre andre gæsteudstillere:-)
Det betyder udstilling på Langeland, Als og Odense.
Mange år skulle gå – før vi førte denne drøm ud – men blev søsat i 2019 på Skovsgård gods, Langeland.
Det er Hannes lokalsamfund… 
Nu gælder det Lisbeths lokalsamfund – Sydals – til “Kunst i Kirken”, Lysabild Kirke Landsbymarkedet 2022.

Marianne Fonnesgaard og Lisbeth Thejl Belschner udstillede “Kunst i Kirken” til Landsbymarkedet sidste år, 2021, hvor vores billeder gik i samklang med kirkens smukke rum… og hvor vi fik hilst på – og snakket med mange!
Nu glæder vi os til – som samlet flok “Ansigt til Ansigt” at byde jer hjerteligt og kunstnerisk velkommen til “Kunst i Kirken”, hvor vores kunst vil være at se både lørdag d.17/9, kl.11-17 til Landsbymarkedet og søndag d.18/9 kl.10-14 ifm Høstgudstjenesten. Efter gudstjenesten, som foregår i Holstenerladen, vil der være kirkekaffe sammen med Kunst i Kirken.

Venligst
Marianne, Hanne, Anette og Lisbeth

Marianne Fonnesgaard, Odense

Jeg arbejder hovedsagelig intuitivt med farverne i maleriet.
Derfor opstår motiverne på de fleste af mine billeder gennem et arbejde med det abstrakt maleri og det intuitive. Jeg kan selv blive overrasket over at få øje på et motiv, der toner sig frem i billedet.
Så sætter jeg mig ned og tænker lidt over, hvorfor lige det motiv dukker op og hvilken betydning det kan have for mig.
Omvendt maler jeg også indimellem nogle billedserier, hvor jeg bevidst vælger motivet. Her bliver det motivet, som er dominerende

Hanne Biben Mortensen, Rudkøbing, Langeland

Ansigt til ansigt med naturen
Mine malerier er inspireret af det at være i naturen på forskellig vis. At være i naturen giver ro og glæde. Men det kan også være en udfordring, hvis man har bevæget sig ud i en gyngende båd, i uforudsigeligt vejr. Jeg tager mange fotos og bearbejder ud fra det, en eller anden stemning i maleriet. Så malerierne kan være et minde om en oplevelse, tidligere.

Anette Lilja Larsen, Hesbjerg, Fyn

Jeg arbejder intuitivt. Den smukke natur omkring Hesbjerg slot danner ramme om mine daglige gøremål.
Motiver og tanker i hverdagen, naturen, min familie og lyd skabt gennem krystal og messing syngeskåle og studierejser
omformes til streger og farver på papir og lærred.
Jeg håber at den indre ro, jeg selv får når jeg arbejder, kommer til udtryk i mine billeder og derved er med til at skabe en smule ro og fred i en for mig så hektisk verden.

Lisbeth Thejl Belschner, Lysabildskov, Als

Efter en pause med farver og mange års maleri med sort og brun tusch har farverne igen fået indpas i mine malerier. Det har afspejlet tiden i mig… til igen at udtrykke mig gennem farverigdommen i tuschens smukke univers…
Kroppen er underbevidsthedens talerør… og øjnene sjælens spejl… Derfor er jeg i mine malerier meget optaget af ansigtsudtrykket, øjnene og mennesket bag…
Omgivelserne påvirker mennesket og derfor bliver rummet ude som inde – også afgørende for udtrykket.

Fællesspisning

Når markedet er slut, er der fællesspisning i Holstenerladen kl. 18. Prisen er 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn.

Tilmelding sker til Erling Junker på ejja@bbsyd.dk eller 23614729, senest tirsdag den 13. september. 

Husk at du selv skal medbringe service og drikkevarer. (der også kan købes, hvis der er noget tilbage fra dagens marked)