Lysabild Landsbymarked og Bike & Run vender stærkt tilbage i år

Endelig er der håb for at vi i år kan gennemføre årets Landsbymarked i Lysabild

lørdag den 11. september 2021 kl. 11-16:30

Sidste år måtte vi desværre aflyse, primært pga. Corona pandemien, men også fordi at området omkring præstegården var omdannet til byggeplads, i forbindelse med renoveringen af Holstenerladen.

Men vi vender stærkt tilbage i år, ovenikøbet med to nye ildsjæle i styregruppen. Det er Rikke Christensen og Barbara Duus der sammen har påtaget sig den store opgave som tovholdere og kontakt til alle udstillere, stadeholdere og aktiviteter.

Vi er meget glade for at være med til at arrangere Landsbymarkedet, og vi glæder os til at høre fra rigtig mange af jer der har lyst til at deltage”siger Rikke og Barbara.

Som sædvanligt vil der være rig mulighed for afslapning med hygge, live musik, mad og drikke.

Igen i år kan du også selv deltage aktivt, når vi gentager Bike & Run. En aktivitet, hvor du, som navnet antyder, skal både cykle og løbe. Cykelruten er 4 km og løberuten 1 km, så alle kan være med. I alt skal der cykles og løbes 20 km – altså 4 omgange. Man kan deltage alene eller som hold.

”Vi håber på en masse aktive og glade cyklister og løbere, og krydser fingre for at Covid-19 situationen er så meget under kontrol, at det bliver muligt endnu engang at arrangere Bike & Run i forbindelse med Landsbymarkedet.”, siger Karin Danielsen og Rikke Dahl der er arrangører af Bike & Run.

Tilmelding til Bike & Run informeres der om senere her på siden, og i august nummeret af Lokalbladet.

Åben Skole gruppen arrangerer fællesspisning om aftenen, der i år vil foregå i Holstenerladen.

Menighedsrådet afholder desuden indvielse af den flotte nyrenoverede Holstenerlade, når markedet åbner lørdag formiddag.

Der vil også i år være kunstudstilling i kirken og en hyggelig Høstgudstjeneste dagen efter søndag den 12. september kl. 11:00, der, som noget helt nyt, bliver afholdt i Holstenerladen.

Hold øje med denne side, hvor der løbende kommer opdateringer om årets marked, Bike & Run, tilmelding til fællesspisning og meget mere.

Lysabild Landsbymarked arrangeres i samarbejde mellem Lysabild Landsbyråd og Menighedsrådet for Lysabild Sogn.

Vi tager forbehold for ændringer i forhold til de gældende Covid-19 restriktioner til den tid.

Du kan allerede nu tilmelde en stadeplads eller en aktivitet til
Rikke Christensen på mail: rikkevbc@live.dk mobil: 20495274 eller
Barbara Duus på mail: bduus61@gmail.com mobil: 27447117

Pris pr. stadepladsenhed á 3X3 m:
Private: kr. 100,-
Virksomheder: 200,-
(Betaling foretages på dagen)
Børn og foreninger er gratis
Kommer du med en aktivitet er det også gratis at deltage.
Der skal ved tilmelding angives, om der skal bruges strøm – og hvor meget. Dette koster ikke ekstra, vi skal blot vide hvor meget strøm der skal klargøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *