Sidste udkald!

Tirsdag den 15. september var der valg til menighedsrådet. Baseret på antallet af folkekirkemedlemmer i sognet er der 6 pladser i vores menighedsråd, men der var kun 3 opstillede kandidater. De 3 blev valgt af de 13 ud af 1004 stemmeberettigede, som var mødt op. Ikke et imponerende fremmøde i vores sogn, som jo ellers er kendt for stort sammenhold.

Den 6. oktober kl. 19.00 i multisalen i Lysabild Børneunivers er der ekstraordinær valgforsamling, hvor der skal vælges endnu 3 medlemmer samt suppleanter. Såfremt der ikke kommer flere kandidater, risikerer vi at menighedsrådet lægges under eller sammen med et af de nærliggende sogne. Selvom der ikke er noget galt med de andre menighedsråd, så må det være at foretrække, at vi har vores eget.

Så det er nu, du skal genoverveje, om det er dig eller en du kender, der sammen med de tre nyvalgte Peter Frandsen, Gitte Korsgaard og Bodil Møller vil bidrage med nogle frivillige timer for at sikre gode rammer og udvikle aktiviteter i vores fælles kirke.
Vil du vide mere så kontakt gerne formand Bodil Møller på tlf. 3177 2177 eller mail vindrosen11@gmail.com
Share on facebook
Del på Facebook

Vi drømmer om fællesskab

Vi drømmer om fællesskab

Udlevelse i verdensklasse

Udlevelse i verdensklasse

Renovering af Holstenerladen

Renovering af Holstenerladen

Find os på Facebook

InfoLand nyheder

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg